H-8800 Nagykanizsa Csengery u. 8. / Telefon: +36 93 318-887 / +36 30 946-7922 / Fax: +36 93 318-887 / Email: info@madedent.hu Online bejelentkezés, időpont foglalás
Open
X

Asszisztencia.

Bemutatkozás:
1976.11.06.án születtem Nagykanizsán. 1991 és 1995 között a nagykanizsai Batthyány Lajos Gimnáziun és Egészségügyi Szakközépiskola padjait koptattam, majd itt is érettségiztem 1995-ben. 1995 junius 21.-től dolgozom fogászati asszisztensként. 1998-ban végeztem el a szakirányú, fogászati szakasszisztensi oklevelet adó 2 éves iskolát. Teljesen leköt az, amit csinálok, így azt mondhatom, hogy a hobbim, maga a munkám.

Szvetics Veronika
Fogászati Szakasszisztens
és Dentál Hygénikus
Bemutatkozás:
Pető Zoltánnak hívnak, 1979-ben születtem Zalaegerszegen. Középiskolai tanulmányaimat Csurgón végezten, majd a Pécsi Egészségügyi Szakképző Intézetben szereztem Ápoló (OKJ) oklevelet. Az iskola elvégzését követően a Zala Megyei Kórház Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás osztályán állat munkába Zalaegerszegen. Néhány év gyakorlatot követően az Intenzív terápiás Szakápoló szakot is elvégeztem Szombathelyen, mely iskolában az aneszteziológia tudományát is magas szinten sikerült elsajátítanom, ezért is nagy örömmel fogadtam aneszteziológus kollégám- akihez munkahelyi és személyes barátság is fűz -, felkérését és vállaltan el ezt a munkát, hiszen ezen a szakterületen szerzett magasabb szintű tapasztalatokat az intenzív terápiában is hasznosítani tudom.

Pető Zoltán
Intenzív Terápiás Szakápoló

 

Bemutatkozás:
Dr.Lakiné Tóth Beátának hívnak. Zalaegerszegen születtem és jelenleg is ott élek családommal. A Zala Megyei Kórház Aneszteziológiai osztályán dolgozom főállásban. Pályámat az Intenzív Terápiás Osztályon kezdtem. A fogászati anesztézia szakmailag és emberileg is kihívást jelentő feladat számomra. Az itt dolgozó , összeszokott csapatban való munka örömmel tölt el.

Dr.Lakiné Tóth Beáta
Intenzív Terápiás Szakasszisztens
Bemutatkozás:

Szollár Tímea
masszőr