H-8800 Nagykanizsa Csengery u. 8. / Telefon: +36 93 318-887 / +36 30 946-7922 / Fax: +36 93 318-887 / Email: info@madedent.hu Online bejelentkezés, időpont foglalás
Open
X

Dr. Mádé András.

Szakmai bemutatkozás/a fehér köpeny:
Med. Dent. Dr. Mádé András vagyok, Fog-és Szájbetegségek szakorvosa, implantológus. A nagykanizsai Batthyány Lajos gimnáziumban érettségiztem 1988-ban. A Pécsi Orvostudományi Egyetem Fogorvosi karán 1993-ban szereztem diplomát. 1996-ban szakvizsgáztam Budapesten Fog- és Szájbetegségekből. 1996 óta foglalkozom implantológiával / fogbeültetéssel , s ma már 3 rendszerrel dolgozom. A folyamatos magyarországi továbbképzések mellett több külföldi tanulmányúton vettem részt : Svájcban az esztétikus fogászattal, Ausztriában az implantológiával, Olaszországban a speciális, implantátumra ültetett fogpótlásokkal, Németországban az altatásban végzett fogászati beavatkozásokkal kapcsolatos ismereteimet csiszolgatták. 1994-tól 2004- októberéig dolgoztam a kanizsai fogászati szakrendelőben . 1996-ban kezdtem magánorvosi tevékenységemet a nagykanizsai és a zalakarosi magánrendelőmben. 2002- ben kezdtem meg a felkészülést az altatásban végezhető kezelések lehetőségének megteremtésére. A szakmai, logisztikai és gépi háttér megteremtése után a régióban egyedülállóan, hivatalos ÁNTSZ engedély birtokában, 2004-ben megkezdtük kollégáimmal az altatásban végzett fogászati kezeléseket.

Ami a köpeny mögött van:
Mádé András vagyok, 1970. július 02.-án születtem a Rák jegyében. Lassan már 13 éve boldog házasságban élek feleségemmel Beátával, három gyönyörű kislány, Réka , Barbara és Lili- Annamária édesapjaként, akikért rajongok.

Imádok sportolni. Új szerelmem a Kitesurf, ami egy igazi extrém sport, nagyszerű kihívásokkal. Az ember egyszerre küzd és egyben élvezi a vizet, a szelet és a napsütést, bár ez néha kimarad.

2004 októbere, Dahab, Egyiptom

2005 októbere, El Gouna, Egyiptom. Az egyik ugrás bordatöréssel végződött.

Gyermekkorom óta rendszeresen kosárlabdázom, ez meg is érződik az izületeimen. Jelenleg a Kanizsai „Oldboys” csapatában hódolok e régi szenvedélyemnek.
A Kanizsai Oldboys és a Gráci Agárok ( Grazer Greyhounds ) barátságos mérkőzése 2005.10.08.-án Nagykanizsán.
A téli sportok közül a síelés a kedvencem, de sajnos a hólapátolást űzöm a leggyakrabban. A korcsolyával elég bizonytalanul közlekedem.


2004 november, Kaprun

Másik hobbym az utazás, imádok új helyeket , idegen kultúrákat felfedezni. Nagyjából bejártam Európát, az északi részek kivételével, jártam Braziliában, Tunéziában, Egyiptomban, Izraelben, Jordániában, Burmában és Kambodzsában , Thaiföldön.

Jöjjön néhány kép Burmából:

Buddhista szerzetesekkel Az Inlay tónál

Virágfüzér árus kislány Mandalay-banÍgy hordják a tüzelőt Bagan-ban

Felszállás hajnalban Baganban A fáklya fényében egy Sztupa

Yangon, Swe Za Gon pagoda Halász az Inlay tavon

A 60 m-es fekvő Buddha Bago-ban Szerzetesek Mandalay-ban

Mindenütt Sztupák Az Irrayavadi folyón útban Baganba

Bagan a földről és a levegőből

A Forma 1 életforma, mondja a reklám és ez így is van. Az év 18 vasárnapján 2 órakor a semmilyen más programom nem lehet. 5 magyar, 2 oszták és 1 brazil nagydíjon szenvedtem már maradandó halláskárosodást.

2003 Magyar Nagydíj, a boxutca

Szeretem a jó zenéket, a tartalmas könyveket.

Na igen, és szeretem a szakmámat!


Dr. Mádé András
Fog- és Szájbetegségek szakorvosa, implantológus