H-8800 Nagykanizsa Csengery u. 8. / Telefon: +36 93 318-887 / +36 30 946-7922 / Fax: +36 93 318-887 / Email: info@madedent.hu Online bejelentkezés, időpont foglalás
Open
X

Praxis.

Praxisom exkluziv környezetben, egy  a 19. század végén épült belvárosi épület 1. emeletén található, 200 m2 alapterületen . 3 kezelőhelyiséggel, 1 CT helyiséggel és 2 váróval , valamint komplett fogtechnikai háttérrel rendelkezik. Több önkéntes egészségpénztárral is szerződésben állunk ( K&H Medicina, Tempo, Uniqa, Patika, Credit Suisse, Winterthur, MKB, OTP, Kristály ,MediSmart, Dimenzió, Erste-Harmónia, Generali, PROVITA, AXA, Posta Egészségpénztárak ) és a lista folyamatosan bővül .

A rendelő Nagykanizsán a Csengery utca 8. alatt található.

Hivatalos Partnerei vagyunk a Zalakarosi MenDan Hotelnek.

Zalakaros, Gyógyfürdő tér 8. – www.mendan.hu .

Rendelőnkben az esztétikus fogorvoslás teljes palettájával várjuk kedves pácienseinket, az esztétikus tömésektől a komplett fogpótlásokig, amiről a továbbiakban még részletes információkkal szolgálunk.

Németországi partner-praxisunk Marlban található, melyben Dr. Peter Stickel áll pácienseink rendelkezésére.

   
Praxisunk fő, speciális profilját a 3 Dimenziós Computer Tomograph-os diagnosztika és tervezés , a fogbeültetések , a laserkezelések és az altatásoban végzett műtétek / beavatkozások adják , melyek iránt nem csak itthon , de külföldön is egyre nagyobb az érdeklődés ! A hazai pácienseinken kívűl a világ több tájáról – Ausztria, Németország, Svájc, Belgium, Spanyolország, Görögország, Anglia, az USA, Brazília – érkeznek hozzánk páciensek !

Filozófiánk: A 100% a minimum, ami adható a páciensnek!

Felszereltségünk:

A nagykanizsai rendelőben egy Siemens, egy Diplomat Lux és egy Galbiati kezelőegység, egy NewTom 3G CT ( Computer Tomograph ), egy nagy teljesítményű ( 50W ) Ellexion Claros Laserkészülék, Nomad digitális Röntgenkészülék, EMS Endo Master elektromos foggyökérhosszbemérö és tágító készülék, Nouvag implantációs motor, a fogszínű tömésekhez speciális rövid megvilágítást lehetővé tevő ívfényt előállító EMS fotopolimerizációs készülék, hőlég és gőzlégsterilizátor, elktrokauter, piezzodepurátor ( fogkőeltávolító ) , fogfehérítő porfúvó készülék, polarizált fényterápiás készülék segíti munkánkat, melynek eredményét digitális kamerával tudjuk Önnek megmutatni.

Az altatásos beavatkozások gépi hátterét egy Datex Ohmeda AS-3 altatógép , egy multifunkciós Bionet őrző monitor ,  egy Datex Ohmeda pulsoximéter és egy Alaris Asena perfuzor képezi a sok más speciális kéziműszer és egyszerhasználatos anyag mellett.